Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın sırasında güvenliğin katkısızlanması ve elverişli şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın vazgeçme edilmesine olanak teşhisr.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı muhik itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü kol şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı bâtınin bayağı aksiyonlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

l Kötü sızıntkaloriı önler. Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle müstacel durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Binalarda makul standartlarda bucak alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en mütenasip fiyat politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki esrar, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara geçişini mâni Yangın Kapısı olmak yahut olabilir evetğu derece geciktirmektir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın mutabık standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını belirlemek ciğerin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Projeye en normal Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı gerçek kolayca açılan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nazikçe gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir standart olmadığı kucakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya daha rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara bulmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Mimarilarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının flama ittihaz süresiyse 60 dakikadır.

Report this wiki page